vaerste

Beliggenhet

Enkel adkomst med både sykkel og bil

---

Følg Fv 108 over Værstebrua. Ta til høyre i første rundkjøring og deretter høyre igjen inn på Dokka. K60 ligger på venstre side

Bussforbindelse har stoppested i umiddelbar nærhet. Gangavstand til sentrum.

I tillegg har byfergen (gratis) anløp på Værste. Byfergen kjører halvtimes avganger mellom Gamlebyen, Isegran, Smertu, Sentrum, Værste, Ålekilene og Gressvik.

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Området

---

Værste-området har pr april 2021 ca 5.500 studenter og arbeidstakere i tillegg til de som bor på området.

Fra K60 når man alle viktige servicefunksjoner i Fredrikstad sentrum innen 10 minutters gange.

Bare et lite steinkast unna finner vi Fredrikstad stadion; hjemmearena for byens stolthet Fredrikstad fotball klubb (FFK) - her er det full aktivtet hele året! Foruten A-laget for herrer har klubben også a-lag for damer og en rekke lag i yngre årsklasser for både jenter og gutter. Gatelaget, som er et fotballag for begge kjønn, var det første fotballaget i Norge for rusavhengige - de har blitt norgesmesterer flere år på rad! 

Noen flere steinakst unna finner vi StjerneVærste; Dette er Stjernens nye barmarkssenter på 1.800 m2, et innendørs lek-. og treningssenter - nytt og unikt i Norge!

Fredrikstad kommune og Værste har etablert en populær kunstisbane på Værste ved gangbrua. I sommersesongen gjøres den om til en sandvolleyballbane. Dette har vært en stor suksess siden åpningen i desember 2015.

Værste ønsker å bidra til at Fredrikstad blir en enda bedre by å bo, studere og jobbe i. En god miks av boliger, skoler, næring, idrett og kultur, vil gjøre området til akkurat det.

Leieforhold

---

Kulturskolen i Fredrikstad og Østfold kulturutvikling er leietakere i bygget. 

Dokka 3, 1679 Kråkerøy