vaerste

Bookkeeper til H2

2018-03-16
Regnskapsbyrået Bookkeeper samler tre regnskapskontor med tilsammen 25 ansatte og flytter til Værste og H2 høsten 2018.

Bookkeeper er en nasjonal kjede av regnskapskontorer som leverer regnskap, lønn og HR og rådgivning til ca. 3.000 kunder i Sør-Norge. Det er Bookkeeper Fredrikstad som nå skal flytte inn i H2.
"Bookkeeper Fredrikstad skal samle 3 kontorer med 3 ulike kulturer i løpet av høsten 2018, og vi blir til sammen ca 25 ansatte. Sier Administrerende direktør i Bookkeeper Eivind A Norebø.  Vi er opptatt av å få nye lokaler som er fleksible, som fremstår som moderne og praktiske, og hvor vi har en huseier som responderer kjapt og er løsningsorientert. Vi er også opptatt av tilgjengelighet både for kunder og ansatte, og at vi kan vokse sammen med huseier. Alle disse momenter er til fulle oppfylt med Værste, og vi gleder oss stort til å samlokalisere våre ulike miljøer i løpet av høsten 2018. Dette blir knusebra!!"  Sier Norebø som styrer Bookkeeper fra deres hovedkontor i Bergen. 

Alle disse momenter er til fulle oppfylt med Værste, og vi gleder oss stort til å samlokalisere våre ulike miljøer i løpet av høsten 2018. Dette blir knusebra!!


"Vi er svært stolte og glade for at Bookkeeper valgte en lokalisering på Værste. Konkurransen var knallhard med 15 potensielle lokasjoner hvor sentral beliggenhet, god tilgjengelighet og byggets gode fasiliteter til slutt var blant de viktigste kriteriene for deres valg. Bookkeeper er en spennende kompetansebedrift, og det gleder oss å ønske de velkommen til Værste" sier markeds- og forvaltningsdirektør i Værste AS, Øivind Kvammen.

Nytt bygg med sentral beliggenhet

H2 ferdigstilles i august og bygget får et areal på ca. 10.000 m2 over 6 plan. Næringsbygget blir et moderne og energieffektivt bygg i energiklasse A.  Det etableres en flott felles kantine for bygget i 5 etasje med utsikt over byen, samt mye sykkelparkering og et trimrom i parkeringskjeller. H2 ligger sentralt plasser i Jens Wilhelmsengate, kun 200 meter fra gangbroa i Fredrikstad sentrum

NAV Fredrikstad blir største leietaker i bygget, de skal inn i de deler av 1. etasje samt 2. og 3. etasje. Det er ledige kontorlokaler i 4., 5 og 6. etasje, samt et ledig butikklokale i 1. etasje.

Er du interessert i å leie lokaler i H2? Ta kontakt med Eiendomskonsulent Lillann Just-Larsen tlf. 95 80 33 54 /lill.aas@vaerste.no eller Markeds- og forvaltningsdirektør Øivind Kvammen 99 75 53 46/ oivind.kvammen@vaerste.no