vaerste

Møller&Partners på plass i nye lokaler på Værste!

2018-04-27
Eiendomsmegler Møller&Partners flyttet tidligere i år inn i nye lokaler på Værste, og vi ønsker dem hjertelig velkommen!

Eiendomsmeglerbransjen har vært relativ stabil de siste årene og daglig leder Dag Thomas Svendsen mener bransjen fortsatt har gode framtidsutsikter. På et tidspunkt var det mye diskusjon rundt vår fremtid, i og med at det kom en del tjenester på markedet der man kunne selge boligene selv. Men vi ser at kundene fortsatt har tiltro til den jobben vi gjør, og slik tror jeg det også vil være i fremtiden, sier han.

Svendsen og hans kolleger er så langt svært fornøyd med de nye lokalene på Værste.               "Vi valgte nye lokaler på grunn av sentral plassering og god eksponering. Kontorene passer utmerket til vår virksomhet med lett tilgjengelighet, synlighet hvor de også er moderne og innehar gode fasiliteter. Vi ser også på Værsteområdet som meget spennende med stor utvikling. Værste AS som utleier oppfatter vi som en profesjonell og ryddig aktør" Sier Dag Thomas Svendsen


Møller&Partners finner du i Gamle Beddingvei 27, rett ved gangbrua!Møller&Partners finner du i Gamle Beddingvei 27, rett ved gangbrua!