vaerste

Værste AS øker utviklingstakten og styrker kapitalbasen

2014-12-04
Værste AS har de senere årene økt utviklingstakten betydelig, og selskapets strategiplan målsetter en ytterligere forsterket vekst fremover. Det jobbes for tiden med spennende planer både innenfor næringsbygg og boliger. For å sikre tilstrekkelig handlingsrom og fleksibilitet, har selskapet besluttet å øke kapitalbasen, og det er derfor hentet inn 150 millioner kroner i ny egenkapital gjennom en rettet emisjon.

Ny aksjonær er Johannson-familien gjennom selskapet Joh. Johannson Handel AS; et selskap som er en betydelig aktør i eiendomsmarkedet nasjonalt. Johan Johannson vil bli valgt inn i Værste's styre.

"Vi er glade for å få med en betydelig aktør som Johan Johannson på laget. Dette styrker både eierskapet og kapitalbasen i selskapet; noe som gjør at vi kan holde ønsket tempo i utviklingen av den nye bydelen på Værste", sier Værste's styreleder Jon Brynildsen.

"Vi er glade for muligheten til å delta finansielt i Værste. Det er et spennende selskap med sterkt fokus på fremtidsrettet byutvikling, og med mange interessante planer og muligheter", sier Johan Johannson.