vaerste

Livet i Byhaven

Velkommen til ditt nye liv

Tenk deg et helt nytt liv. Hvor du kan få det du ønsker deg, når du vil ha det. Urbant, sentralt, tilbaketrukket, stille. Kultur. Natur. Fortausliv pluss hagefred. Shopping. Solskinn, Townhouse eller leilighet; Med alle dører åpne, til det livet du vil leve.

For alt byen har å by på. Velkommen til ditt nye liv i Byhaven.

Et godt liv i byen, blir enda bedre med litt hage.

Noe av det aller fineste med å bo i Byhaven er kombinasjonen by og landsbyfølelse. Og med en stor felles takhage, samt hyggelige grøntarealer og fellesområder er livet skjermet og frodig, selv midt i sentrum av Værste. 

På et tak, i en hage.

I den grønne og levende takhagen finner du en stor variasjon av planter og blomster, trivelige steder å samles for å slå av en prat, eller finne på aktiviteter sammen. 

Det er fint med gress mellom tærne, her midt i byen.

Det letteste livet

Med helt sentral beliggenhet og praktiske vedlikeholdsfrie boliger blir hverdagslivet i Byhaven veldig enkelt, godt og greit. 

For her får du nærhet til byen og korte sykkelavstander til fine badeplasser og turområder. Kulturliv, butikker, spisetilbud og alle typer hverdagslige servicefunksjoner rett rundt hjørnet - og smarte løsninger for bildeling når turen går litt lengre. 

Det finnes nesten ikke bedre plassering i livet. 

En helt ny handleopplevelse i Fredrikstad!

Rett under Byhavens takhage ligger et stort nytt kjøpesenter -  Værstetorvet. Et gatebasert handlesenter på ca. 30.000 m2 med rundt 60 spennende, varierte butikker og serveringssteder, pluss en stor mathall. 

Menyen blir større 

Værstetorvet vil også by på en lekker og innbydende mathall med serveringsboder og utsalg av råvarer og delikatesser. Hele 1500 kvadratmeter med smaker fra hele verden, samt egen slakter, fiskehandler og spesialbutikk for delikatesser. 

Fra Byhaven er veien utrolig kort til en ekstra god lunsj, kjærestemiddag eller en hyggelig innkjøpsrunde hos din lokale slakter.

Velbekomme!


Byhaven skal gi varige kvaliteter til Fredrikstads arkitektur!

Blant de 249 boligene i Byhaven finner du alt fra mindre 2-roms og større 4-roms leiligheter til flotte townhouse. 

En variert miks av boliger tilpasset ulike mennesker og ulike livssituasjoner, men hvor bokvaliteten er tatt vare på med gjennomtenkte planløsninger, med stor vekt på høy komfort og tidsriktig standard i leilighetene.


Den vakre variasjonen

Arkitekturen i Byhaven har en boligmiks tilpasset de fleste livssituasjoner og boønsker, og med rom for alle typer mennesker. Barnefamilier, eldre og unge sammen, i et mangfold som passer livet i sentrum og gjør det mer levende.    

Variasjon er avgjørende for god livskvalitet - og de enkelte byggene i Byhaven har sine særegne, spennende byfasader og identiteter. Dette er arkitektur tegnet for mennesker og for det fine mangfoldet.  


Vil du bo i sjø, natur eller bris?


I Byhaven kan du selvfølgelig selv velge interiørstil, med farger og materialer som passer akkurat deg. 

Et hjem må være personlig.

Velg mellom interiørkonseptene Sjø, Natur eller Bris. Nøye satt sammen for å skape et helhetlig uttrykk i boligene, med fargevalg for vegger, fliser på bad, samt kjøkken- og baderomsinnredning i god kvalitet.

Og hvis du ønsker din helt egen stil, er det alle muligheter for å bestille andre farger og materialer i tilvalgsprosessen.


Bo akkurat slik det passer deg!?


Alle som bor i byen vil jo ha frihet til å velge. Og i Byhaven er valgmulighetene mange, enten du har lyst til å bo i borettslag, være selveier, leve livet i en praktisk leilighet eller i et romslig townhouse. 

Jeg vil bli kontaktet