vaerste

Interiørarkitekt er valgt

2020-12-12
Vi er opptatt av at boligenes utforming og innvendige materialvalg skal få en kvalitet og standard som gjenspeiler prosjektets flotte arkitektur.

Leilighetene i Byhaven vil bli utformet i samarbeid med interiørarkitekt Gitte Rimstad og hennes firma RCO Interiørdesign. Med Gitte på laget er vi trygge på at boligenes utforming og innvendige materialvalg får en kvalitet og standard som gjenspeiler prosjektets flotte arkitektur.

Gitte og teamet hennes jobber tett med arkitekt, utbygger og eiendomsmegler for å gjøre gode farge og materialvalg. (Illustrasjonsfoto: Hans Fredrik Asbjørnsen)Gitte og teamet hennes jobber tett med arkitekt, utbygger og eiendomsmegler for å gjøre gode farge og materialvalg. (Illustrasjonsfoto: Hans Fredrik Asbjørnsen)

Tett samarbeid med arkitekt og utbygger

Teamet i RCO Interiørdesign vil jobbe tett sammen med arkitekt, utbygger og eiendomsmegler for å sikre at boligene får en standard som samsvarer med ønskene til potensielle kjøpere. Gitte og teamet er opptatt av gode planløsninger og materialvalg som står seg over tid. Samtidig er det viktig at boligenes uttrykk gjenspeiler den overordnede visjonen med Byhaven og prosjektets arkitektur.


Gitte Rimstad har lang erfaring fra eiendomsutviklingsbransjenGitte Rimstad har lang erfaring fra eiendomsutviklingsbransjen


Lang bransjeerfaring

Gitte har 18 års erfaring fra eiendomsutviklingsbransjen, og har jobbet sammen med både utbyggere og boligkjøpere i mange flotte boligprosjekter gjennom årenes løp. På merittlisten finner du blant annet profilerte prosjekter som Havegaten i Tønsberg, Villa P på Bekkestua, Rift Colosseum på Majorstuen, Schlägergården Hage på Lysaker, samt Clemenskvartalet og Munch Brygge i Bjørvika. Det sistnevnte prosjektet vant for øvrig Oslo bys arkitekturpris i 2020.

(Illustrasjonsfoto i topp: Hans Fredrik Asbjørnsen)