vaerste

Stort handlesenter i gateplan

2021-01-18
Værstetorvet tar handelen tilbake til byen! Vårt mål er å tiltrekke moderne butikkonsepter som supplerer det eksisterende tilbudet i Fredrikstad sentrum.

Under boligene i Byhaven vil det komme et stort handlesenter som vil romme om lag 60 butikker og serveringssteder. Vi har allerede signert kontrakt med dagligvarebutikken OBS, Sport 1, Apotek 1, Elkjøp og flere gode tekstil- og spesialforretninger. Senterets arkitektur vil stå sentralt, og det brede utvalget av moderne butikker og serveringssteder vil utgjøre en komplett handels- og møteplass som supplerer dagens tilbud i sentrum.


Handelssenteret har fått navnet Værstetorvet. Logoen er både klassisk og moderne – samtidig som den gir subtile nikk til historien.

Østfolds mest moderne handelstilbud

Med Værstetorvet får vi endelig et moderne handlesenter i Fredrikstad som tar handelen tilbake til byen. Vårt mål er å tiltrekke moderne butikkonsepter som supplerer handelstilbudet i Fredrikstad sentrum og ikke minst tilfører nye spennende konsepter. Værstetorvet vil legge vekt på ukeshandel, dagligvarer og moderne serveringssteder, og bidrar med sitt varierte tilbud og moderne arkitektur til at Værste blir en levende bydel med høy trivselsfaktor.

En integrert del av sentrum

Værstetorvet bidrar også til at Værste-området blir en integrert del av Fredrikstad sentrum. Det er kort gangvei fra Stortorvet på den andre siden av elven. Fra gangbroa vil det strekke seg en flott gågate med butikker helt frem til det nye torvet foran senterets inngangsparti, som fyller byen med handel, mennesker og liv. Senteret vil også være lett tilgjengelig med sykkel og bil. Det kommer rikelig med sykkelparkeringer og rundt 60 p-plasser i gateplan, og i kjelleretasjen ligger en stor garasje med hele 440 p-plasser.